2017. november 24., péntek

Zseniális kampánnyal izzítják a forró őszt az MSZP-sek


Miután néhány napja annyira forr a levegő az ellenzék körül, hogy már egymás ellen is tüntetnek, nem is volt nagy meglepetés, hogy a kormányváltó erők döbbenetes erejű kampányt indítottak. Az egyetemen fogják tanítani az MSZP-sek húzását, mert ennél nagyobb balhorgot nehéz bevinni egy városvezetésnek.

A fideszes kampányguruk, a balosokhoz dörgölődző vonagábor-kismacska felsős jobbikos médiazsenik alighanem tátott szájjal figyelik azt, hogy miként durvult el a pécsi MSZP-s kampány.

Nincsenek erre szavak, több olyan felvétel bizonyítja, nincs mese: az MSZP mindent bevet annak érdekében, hogy elérje a választóit, megmozgassa a bizonytalanokat, hogy újra kormányozhassa az országot, olyan szakértelemmel, ahogyan a pécsi kampányt is levezényelték.
Íme:


Ott van az keményen, meg is mondják!



Biztosra mentek!



A viccet félretéve, azok ott matricák lennének a táblákon, amik arról szólnak, hogy a város nem eladó – ez külön zseniális azoktól a szociktól, akik amit tudtak, eladtak, privatizáltak a nagy szocialista internacionálé jegyében.

Tehát: ez az egész pécsi akció olyan, mintha szándékosan lenne az egész elcseszve, mert ezt szándékosan sem lehetett volna bénábban megcsinálni. Vajon miért nem ragasztottak aknafedlapok alsó felére, vagy valami mecseki barlang mélyére matricákat, hátha ott elérik a bogarak, denevérek ingerküszöbét.

A képeket olyan helyekre tették ki, ahol autósoknak kellene elolvasniuk, de hát kérem szépen egy körforgalomban mégis ki fog megállni, vagy 90-ről satufékezni csak azért, hogy megnézzék a légypiszok méretű szöveget, mert ekkora az egész:




Egyébként meg ha bárki is komolyan venné ezt az akciót, akkor a zsaruknak eljárást kellene indítaniuk, hiszen balesetveszélyes, törvénytelen a közlekedési táblák összefirkálása, nem véletlenül tiltják azok összebarmolását, hiszen boldog-boldogtalan firkálhatná, pingálhatná kedvére azokat. Mondjuk a szociknál nem tudni, hogy boldogtalan boldogok, vagy boldog boldogtalanok…

De hát a szocikat a jelek szerint az sem érdekli, hogy a választóikat elérjék, és egy normális kampányt összehozzanak, elég, ha odafönt lejelentenek a pártközpontnak, Molnár Gyula elvtársnak, hogy na, ez is megvolt. Mehet a túlélés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése