2018. március 29., csütörtök

Ez a Mellár-jelenség!

Mellár Tamásról a legutóbbi hetekig csak azt gondoltam, hogy alkalmatlan pécsi országgyűlési képviselő-jelöltnek. Azon túl, hogy nem ismeri majdan általa képviselt városát, abszolút nincs tisztában a helyi problémákkal sem.




Az elmúlt időszakban azonban egyre-másra olyan nyilatkozatokat tett az országos televíziókban, riportműsorokban, amelyek félelmet ébreszthetnek minden jóérzésű nemcsak pécsi, de magyar emberben is.

Csak tényeket teszek egymás mellé, amelyek megmutatják, hogy Mellár Tamás Soros legfontosabb embere.

Mellár Tamás igent mondott a betelepítési kvótákra, igent mond a bevándorlókra. Számára természetes dolog a migráció, amelyet támogatni kell.

Mellár több nyilatkozatában beszélt a társasági adókedvezmény megszüntetéséről, más típusú adók megemeléséről, az egészségügyi ellátás sávossá tételéről, ami a nagy keresetűeknek kedvezne.

Mellár Tamás a bevándorláspárti Karácsony Gergely pénzügyminisztere lenne, s minden bevándorláspárti politikai erő támogatja.

Felmerül a kérdés, miért indították el, s miért mondtak le a biztos töredékszavazatokról egy nyíltan migránspárti politikus számára történő visszalépéssel viszonylag erős pártok?

Nem kell üldözési mániásnak lenni, hogy arra jussunk, bizony egy irányban tartanak a dolgok.

Mellár Tamás száraz közgazdász gondolkodással fejben már most a migránsok ellátására gyűjti a pénzt, ő a pénzügyi spekuláció letéteményese.

Fondorlatos módon azt számolgatja, milyen területtől hány milliárd forintot lehet elcsippenteni, honnan lehet összeszedegetni a magyarok által megtermelt összesen több ezer milliárd forintot a majdan beengedett arabok, afrikaiak ellátására, lakhatására, letelepítésére.

Mellár Tamás a választásokig konkrét tervet fabrikál és tesz le Karácsony asztalára, amelyben táblázatokba rendezve állnak majd katonás rendben a számok. A számok, amelyek mögött a magyar emberek erőfeszítései vannak, a számok, amelyeket az állam majd a migránsoknak ad oda, amennyiben a bevándorláspártiak kerülnek hatalomra.

Nála jobban – lásd népszavazási IGEN - senki nem támogatta és állt ki a kötelező betelepítés mellett.

Ő a Soros-terv végrehajtásának kulcsa.

Ne legyenek illúzióink!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése